logo

Unique – a blog about people, places and moments .

Moment – cu lupa

        Curiozitatea Cu totii intelegem ca avem nevoie de curiozitate in invatare, ca succesul exterior este determinat in mare de curiozitate dar mai uitam uneri ca curiozitatea indreptata catre sine este cheia catre o viata linistita, catre succesul de sine, catre fericirea pe care o cautam! ——————————————————————————————————– Curiosity  We all understand that we need curiosity for learning, that external success is largely determined by curiosity, but we still forget that self-directed curiosity is the key to a […]

In așteptarea soarelui -Solstitiu de iarna2020

Iarna a venit astazi  si a cuprins totul pana si pe noi. In amorteala diminetii ne-am plimbat si am contemplat, am vazut natura inghetata si am asteptat soarele sa ne invaluie in lumina lui si ca in fiecare an ,dupa cea mai lunga noapte, lumina a invins  si soarele, aparent mai mare, a rasarit. Solstitiu Fericit !                  

Pe langa casa – dupa ploaie

Dupa ploie totul parca este mai verde, pana si ariciul iese la plimbare.            

In iarba – Flori la inceput de Mai

Anul trecut am decis sa nu mai tai așa ușor iarba in curte și livada, sa o las sa crească  și sa vad ce minuni ascunde. ———————————————————————————- Last year I decided to stop mowing  the grass near my house, to let it be and see what wonders does it hides.    

Primavara

Natura intodeauna gaseste resurse sa inceapa din nou iar Primavara ne aminteste prin culoare si viata noua ca nimic nu este vesnic, ca ceea ce este frumos reapare fiindca ca viata este forta determinanta pe mica noastra planeta. ———————————————————————————————   Nature always goes on and Spring it’s a good reminder that nothing is forever always finding a way of expressing itself through colour and new life as life is the determinate force on this Planet  

Solitudine

A nins in Martie, a nins si in satul meu. A nins si a facut totul alb, imaculat de parca, pentru moment, timpul s-a oprit ca sa ne arate cum putem trai in izolare si sa ne  invate cum sa ne conectam cu ceea ce este important.          

First snow at 12 midnight

We waited for so long to snow, we were starting to think it will never happen so when it did we went out and welcomed it. ————————————————————————— Credem ca nu mai vine zapada insa este aici si asa am intampinat-o.      

Prin ceata, in prag de seara.

Cand frigul alunga oamenii spre casa, cand ceata este deasa si linistea devine apasatoare doar atunci poti experimenta cu un alt fel de frumos- frumosul spatiului gol, a oamenilor putini si a naturii amortite.                    

In sufragerie – #momenteautentice #authenticmoments

O frantura din amintiri! O dupa amiaza cu Ioana si cei doi copii intre activitati, in sufrageria lor – un moment autentic de familie, simpu, adevarat, plin de iubire si echilibru. ————————————————————————————————————————————————————————————   Down the memory lane! A weekday afternoon with Ioana and her two boys between activities in their living-room-   an authentic family moment, simple, genuine, true an filled with love and a sense of balance.                    

O plimbare in parc – #MOMENTEAUTENTICE

Tatal Diei a murit cand avea 4 ani iar uneori, cand este nevoie de vindecare, este bine sa construim amintiri noi, fericite si nimic nu e mai frumos decat o plimbare impreuna. O plimbare in care, prin joaca, apare vindecarea, bucuria si  zambetul.   Plimbare facuta la doua luni dupa moartea tatalui ————————————————————————————————————————————————————————————— Dia’s dad died when she was 4 and sometimes when healing one needs building new happy memories and nothing is better than a walk  with love ones. […]